tirsdag 13. mars 2012

GAY ass

erkjennelsen av vår eksistensielle isolasjon henger uatskillelig sammen med vår dødsvisshet + innsikten i den fundamentale friheten + kravet om ansvar for vårt eget liv

hvis jeg tilfeldigvis skulle snakke med en som er langt vekke, og hvis du som i dag er mulighetens sky, i morgen faller som virkelighetens regn over jorden, så glem ikke din guddommelighets opphav i min drøm. vær alltid her i livet det som kan være et ensomt menneskes drøm, og vær aldri som et forelskets menneskes trygge livsløgn. gjør din plikt til å tjene som jesu beger og intet annet. fyll din oppgave som en meningsløs bærer. la ingen si om deg det elven sier om sine bredder, at de er til for å begrense den. da er det bedre å ikke la seg drive med i livet, da er det bedre å la drømmen tørke inn, uskadd.

må det være innstiftet i ditt vesen å være overflødig, og må ditt liv være kunsten å iaktta det, å være den sette, den som aldri er den samme. vær aldri noe, noensinne.

i dag er du intet annet enn en beskrivelse på dette nettstedet, en personifisert mulighet skilt fra de andre mulighetene. hvis jeg var sikker på at du var til, ville jeg ha skapt en religion ut av drømmen om å elske deg.

du er det som mangler alt. du er det som allting mangler for at vi skal kunne elske det for alltid. barndommens tapte minner, den skjulte vei til åsgard, en fjern noahs ark for evig skjult på det vide hav...

Ingen kommentarer: